Kerstblog!

Privacybeleid © 2020 Sprint reclame & design

Kerstblog!

DecemBrrrrr…..

Terwijl de temperatuur buiten daalt zetten we verwarming binnen een graadje hoger. De kerstspullen worden alvast van zolder gehaald en in de woonkamer wordt plaats gemaakt voor een mooie naaldboom of een kunstexemplaar. Kortom: het is december! De tijd om het binnen weer gezellig te maken. In deze laatste maand van het jaar zijn er volop kerstmarkten en wintermarkten te bezoeken waar je alvast sfeer kunt proeven (of een glühweintje ?) én waar de mooiste kerstproducten worden verkocht. Mocht jij nou nét eens wat anders dan anders willen lees dan vooral even verder!

Kerstcollectie

In november kregen we een aantal verzoekjes voor het ontwerpen van kerstkaarten. Zwart/wit werd daarbij een aantal keren genoemd, óf goud. Zelf hou ik ook heel erg van deze stijl dus besloot ik een paar extra ontwerpen te maken. Al snel ontstond het idee om de ontwerpen uit te breiden naar andere producten en deze aan te bieden op een aantal winterfairs in Friesland. Wij hebben daarom voor jouw een hippe collectie samengesteld, bestaande uit houtblokken met print, bedrukte rendieren/kerstbomen van honingraatkarton en een originele kerstkaarten set.

Houtblokken met print

De massief houten blokken van 4cm dik berkenplex passen in bijna elk interieur. Door de uitgebreide keuze aan prints, waarbij onder andere de digitale beelden van het Rijksmuseum zijn gebruikt, is er voor een ieder wat wils.

Thema winter: Dennenappel / Hertje

Thema Rijksmuseum: Bloem donker / Bloem licht / Vogel

Thema zwart/wit: Rendierkop / Huisjes

Kerstbomen / rendieren

Deze eye-catchers in trendy kleuren zijn gemaakt van 16mm dik honingraatkarton en staan zo stevig als een huis. De hoogte is maar liefst 40 cm en zowel het rendier als de kerstboom is op voorraad in 3 versies:

Kerstboom: Goud / Groen / Roze

Rendier: Goud / Groen / Okergeel

Kaartenset

Wat is er nou leuker om een verrassend kaartje met een persoonlijke kerstwens te ontvangen? De zwart/wit kaartensets zijn per 10 stuks verpakt (5 verschillende à 2 stuks).

Extra: Er is een Nederlandse en een Fryske versie beschikbaar.

En raad eens? De prijs maakt het nóg interessanter! We hebben diverse aanbiedingen dus hoe leuk zou het zijn als deze mooie producten straks in jouw interieur staan te pronken? We zijn dit weekend (1 december) te vinden op de hobby- & cadeaumarkt in Beetsterzwaag en de week daarop in Tolbert (8 en 9 december). Tref je ons niet op een kerstfair? Online bestellen kan natuurlijk ook. Stuur dan even een mailtje naar info@sprint-reclame.nl.

Fijne Feestdagen!

Adressen:

Zaterdag 1 december 2018 10.00 – 16.00 uur: De Buorskip, Vlaslaan 26, 9244 CH Beetsterzwaag

Zaterdag 8 december 12.00 – 20.00 uur & zondag 9 december 2018 10.00 – 17.00 uur: HJC Manege, Hoofdstraat 53, 9356 AV Tolbert

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *