Onze diensten.

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Privacybeleid © 2020 Sprint reclame & design

Diensten

Huisstijlontwerp

Als je net een nieuw bedrijf gestart bent (gefeliciteerd!) of jouw huisstijl een boost wilt geven is het verstandig om dit door een gediplomeerd ontwerper te laten doen. Het logo is de weerspiegeling van jouw bedrijf en dus een belangrijke basis om de verdere huisstijl vanaf uit te rollen. Een professionele uitstraling met passend kleurgebruik werpt altijd zijn vruchten af. Wij nemen het ontwerpen van deze basis je graag uit handen zodat jij je volledig kunt focussen op jouw werkzaamheden.

Drukwerk

Ook al zitten we middenin het digitale tijdwerk; binnen elk bedrijf is nog steeds drukwerk nodig. Denk aan visitekaartjes die jou steeds weer opnieuw onder de aandacht brengen bij je klant. Of aan briefpapier en enveloppen die je bedrijf nét dat beetje meer op laten vallen tussen de stapel post. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Ook voor bijvoorbeeld posters, flyers, advertenties en brochures draaien wij onze handen niet om! Laat ons jouw wens weten en we maken graag een passend advies voor je.

Beurzen & evenementen

Een volle stand en tientallen leads. Zie je het al voor je? Ook producten voor een beurs of evenement kunnen wij voor je verzorgen. Denk aan beurswanden, roll-up banners, beachvlaggen, een beursbalie, vloerstickers of ledframes. Maar ook accessoires in je stand zoals zitzakken, sierkussens of give-aways. Alle producten worden met zorg voor je ontworpen en gemaakt. Naar welke beurs of evenement je ook gaat, wij zorgen dat jij goed voor de dag komt!

Buitenreclame

Vlaggen in masten, spandoeken op bouwhekken, voetbalborden langs het veld, gevelborden op bedrijfspanden: buitenreclame is overal om je heen. Achterblijven kan niet, maar origineel zijn wel! Wij vertalen jouw boodschap naar een krachtig ontwerp dat gezien mag worden. Van ontwerp tot eindproduct en alles daartussen in en omheen: je kunt op ons rekenen! Meer informatie over binnenreclame lees je onder het kopje interieur.

Interieur

Veel bedrijven en particulieren kiezen tegenwoordig voor print in het interieur. Hierdoor wordt je pand van de binnenkant uniek en is het helemaal in te richten naar eigen smaak of huisstijl. Daarnaast heeft het vaak een functie zoals met bijvoorbeeld textielframes de akoestiek verbeteren of raamfolie die het zicht van buiten naar binnen ontneemt. Ook naadloos behang, muurstickers, vloerstickers en sierkussens zijn producten die je geprint kunt toepassen in je huis of bedrijf. Of wat te denken van foto’s op hout, canvas of forex aan de muur? De mogelijkheden voor in je interieur zijn echt eindeloos.

Website

Goede online content bestaat naast tekst ook uit afbeeldingen. Een eigen, herkenbare en duidelijke stijl doet het daarbij altijd goed! Wij kunnen het beeldmateriaal voor je website of nieuwsbrief voor je verzorgen. Denk hierbij aan het verkleinen of bijsnijden van afbeeldingen, het bewerken van de kleuren, tekst plaatsen in een foto, het maken van een infographic of iconen, etcetera.

Social media

Social media is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Veel van jouw klanten zijn actief op Linkedin, Facebook, Instagram, Twitter en noem maar op. Een bedrijfsaccount is daarom tegenwoordig een ‘must’ en aantrekkelijk beeldmateriaal is eveneens onmisbaar. En laat dat nou net zijn wat wij voor jou kunnen verzorgen: digitale banners, posters, foto voorzien van logo, je omslagfoto op maat en noem maar op.

Het aanmaken en inrichten / het onderhouden van de accounts met regelmatige posts (en/of advertenties) is in overleg ook mogelijk. We houden dan direct ook de berichtprestaties voor je bij in een handig schema. Wel zo makkelijk!

Particulier

Al vele particulieren hebben we blij gemaakt met een unieke geboorte- of trouwkaart. Maar denk ook aan een geboortebord, een spandoek voor een jarige, een huwelijksjubileum, een gepensioneerde, enzovoort. Leuk geprijsd en snel geleverd. Wat wil je nog meer?!

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden via: info@sprint-reclame.nl.